tisdag 22 juli 2008

.

jag verkligen älskar folk som lägger sig i andras liv och kritiserar utan att ens veta lite.
tack anonym du förstörde just mitt lov.

1 kommentar:

evsno sa...

Ja så jävla störd komentar du fått. människan som skrivit den måste ju ha en skruv lös eller två? Vadå hur kan den människan stå och påstå att du inte är stolt över Ellie?! hur fan kan någon annan än du själv veta det? stöööörd människa!
Och sen en till grej att du aldrig har med henne någon stanns. Du har ju med henne överallt så fort hon är vaken, ni är ju fan värdlens bästa föräldrar!!! Tex på kulturnatta och på sandstränder och på stan och vart ni än far så är hon ju med. Människan som skriver verkar ju ha noll koll och verkligen inget liv som lägger sig i någons annans så mkt. Och om man nus ka skriva en såndär elak komentar så kan man väl för det första stå för vem man är??? och sen också tänka sig för lite innan man bara skriver.
Sedan hur skulle man kunna tolka det människa "anonym" skrev på ett bra sätt. TEX "'Man ska ju vara stolt över sina barn ! men det tycker jag inte Ni verkar vara ..."
Huuuur hade hon/han tänkt att man ska tolka det possitivt? BARA HELT JÄVLA DUM I HUVUDET!
och jag säger det igen, ni är det bäääästa föräldrarna och dendär människan har inte en jävla aning om vad h*n snackar om. idiot! sådana borde inte få finnas.