torsdag 18 december 2008

ElliepellieminfavooohIdag har jag tagit bussen från stan vid 10, sen varit med Ellie allday, hon är finaste ever! Så sjukt rolig så det finns inte, vi har busat sönder blivit döva och ja jag slog typ sönder knät när jag skulle kasta mig i sängen fan hela dagen har j ag gjort illa mig och jag ljuger inte! det kallas klumpig! iaf så drog jag sen och tränade vilket gick bra, sen avslutning för simbåna mina ! Fick även veta att vi fått 400kr och 150 på sunrise för att vi tränat dom GÖTT !!!
Imorgon klockan 10 ÄRE JULLOV ! så jekkla skönt asså haha.
Nu ska jag allt sova tidigt imorgon 05.30 gillas inte men vafan, sen blir det mys efter julavslutningen kul !
Igår vare skate för halva slanten haha, sen Willys för hela ! hade as kul thanks to Agnes Evis och Rosanna. Måste göras om minsannnn ! Sen efter det så bar det av till evis där blev det gomat och twlight men trött som jag var så smyg somna jag typ hela tiden det sög.. Blev ganska mycket dreggel efter en viss vampyrboy. ohmy ! Jag har tyvärr inga bilder men kanske kommer later när jag snattat några.
godnatt

2 kommentarer:

Rebecka sa...

Jag far jullvo nastan vecka suck... haha

Ellie ar stooor ju :O :D

Evelina sa...

fiina bilder :D den första påminner om ensåndär bild du tog föörut för länge sedan som jag minns att jag komenterade asmkt och tyckte va så fin! haha :D Minns duv ilken? :D

Jaa men det var trevligt ju! :D.. åh goo vampyrpojken är ju det finaste! :D