måndag 19 januari 2009

highway to hell

gud att min dator ska vara så dålig!
i alla fall så var helgen nice, fredagen var chill lördagen började med att jag drog ut med längskidorna haha inget jag brukar göra men det var kul, sen drog jag och pappa och körde lite, först till havet körde en massa på isen, så sjukt kul !!! Sen drog vi till lögd via älven vilket var spännande sen skoterspåret hem ! gud vad livet leker med isdäck. Sen Senare den Lördagen så blev det tjejkväll @ Emely vilket var mkt trevligt, massa prat långt in på sena natta och en massa chockladmums sådär vid 03.00 ahaha och fin sängen! Måste göras oftare. Sen söndagen blev.. Men sen kom farmor och gjorde allt så mkt roligare Fin famor alltså! Vi gick på bio och fikade sockerkaka sen pratade vi om jänkare och massa gambilar vilket var kul ! hon kan det där min famor pussn

Och jag har gått och trott att jag inte har några läxor men kom just på att jag har gått och ljugit för mig själv, herreguuuud. jag har en formuppsats sen trafikprov på torsdag som jag inte börjat med än damnit. Sen har jag en massa bild uppgifter som ska göras!


Och idag så for jag till skolan vid 11 hade en lektion hål i två timmar sen hade jag ingen yoga så jag hade kunnat fara hem tre timmar tidigare SÅÅ DRYGT att man inte får veta sånt tidigare alltsåååååååå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja i alla fall så taggar jag imorgon först längdskidor på gympan sen lunch på great easten med klassen det kommer BLI SÅ BRA !
Nu ska jag städa lite sen börja med lite läxa, hejs

2 kommentarer:

Rebecka sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Rebecka sa...

DUDE 24 MAJ!