fredag 6 februari 2009

adicolor

dagen började skiit! Ellie sov i friggen med oss sötfian men ja hon sov inte sååå bra ! Så det blev att vara vaken ganska mkt igen ! Så jag och Jimy försov oss i en timme. så pappa fick vända halvvägs till jobbet för att hämta oss och köra oss till bussen i Nling.

Sen efter skolan så drog jag till Böleäng för att vara med Ellie ! Men det blev bara en timme för jag var tvugen att ta 5 bussen hem, men det var värt varje sekund. puss ! Sen iväntan på bussen så satt jag och frös röven av mig, men helt plötsligt så kom två tanter och satte sig brevid mig haha. Dom började packa ur en såndär påse med hjul och den var full med alcohol massa vin och allt möjligt hahahaha fast dom var inga alkisar utan fina tanter det var det sopm var såå kul ! ja så ajg slutade tänka på kylan och satt och småskrattade för mig själv istället.

Nu har jag fått nåra lite konstiga samtal av en Linn, haha men fick då veta att hon levde efter alla dagar utan ett ord av kvinnan !

Nu har jag en helg helt själv ingen Jimmy och ingen Ellie, kommer blir lite tråkigt men även skönt att få vara själv. Imorgon kommer kanske Sandra men Emely är sjukfisen så hon måste bli friskisssszzzh !! Imorogn ska jag på tävligen, inte tävla själv men småbåna. ska bli fun !! fast inte lika kul med tidig morgon...


Nänu hade en film suttit bra men ikket, ska pyssla lite i min bok ist! pussn

1 kommentar:

Linn sa...

hahah konstiga samtal? :O