onsdag 1 april 2009

lokaleeeen med some chicz

Idag blev det lokalen med Agnes Rosanna Rebecka Evis och några grabs!
Innan det så mötte Becka mig på stan efter skolan. Vi drog på hemköp och Rebecka var fett med onyttig och det smittade av sig på mig! Hon köpte två prinsesstårtebitar ( jag fick en) sen två flingbars ja kellogs nånting, (goda) sen köpte jag en banan lite godis och torkade bananer! GÖTT Så vi satt oss i sofforna i mvg och tryckte i oss detta. Efter det blev det massa stan och sökande efter skor till Becka. Sen mötte vi alla och det blev rullpizza! Så vi fettade en hel del. Sen på väg till lokalen så blev det lite mera godis.. haha jag som skulle vara nyttig idag.
Måste även nämna att jag gick typ en mil igår med min granne ! plus poäng till Louise och Nelly!

Lokalen var nice vi fotade en massa och skatade lite! Funfun! Marianne (stavning?) Blev offret för lite fotande, hon ägde även på att åka alla brudar blev avis.

Nu har jag även bokat min biljett till Usa, känns otroligt bra, jag åker den 30 maj kommer hem den 11/12 TAGGA!!! Kommer bli så sjukt kul så det finns inte.
Nu sitte jag och Becka på varsin laptop haha datanerds alltså... Tror att jag ska ta och göra mig en go macka sen sova eller nått. Ska fan upp tidigt imorgon inte kul. Men ja jag fota iaf klart fotoläxan! YEY här kommer lite bilder, men vissa kommer imorgon igen, fast redigerade!1 kommentar:

Anonym sa...

=)
trodde du menade 11 december först, jag ba woooooot? hoho!
Nu ska jag med fika ;)( för sista gången här hemma på länge :O!!)
/evis