tisdag 1 december 2009

I'MON

SÅ typsikt jag lovade mig själv att inte somna när jag skulle lägga ellie, satte till och med alarm på 9 om jag skulle somna, men vad händer.. jo jag SOMNAR och stänger av alarmet i sömnen sover till tio när Sandra ringer och väcker mig. Nu kommer vi till det läskiga och det är att jag inte kom ihåg att jag varken svarade eller gick till tv rummet men så plötsligt satt jag i soffan, as wierd! Nog den skummaste känslan jag haft på länge!
Annars har jag inte gjort mkt idag, fick mig en ny julstjärna? adventstjärna på fot iaf, mkt fin! Så nu har jag liiiite julstämning på rummet iaf haha. Är ju även så att det är lite vitt ute till och med, mhm niiiiiiiice lite vintrigt iaf.
Nu borde jag plugga men känner mig like a zombie och kommer inte åstadkomma något så lika bra att lägga sig. Imorgon blir det träning med Sandra och kanske Emely ska blir trevligt ! Sen blir det nog träningsvärk på det haha...

BTW så fick jag min födelsedags present av min vän Becka idag sådär 6månader sen men det var den värd, thaanks!

Nu ska jag gå och nussa brevid världens goaste Ellie, godnatt
Väldigt hm, ful bild men ändå såå kul ja och Ellie bju!! Haha kom genast och tänka på denna vackra bild från Ammarnäs förra året, haha så klockren!! (vi såg inte dom fina grabbarna i bakrunden förns senare på kvällen när vi kollade igenom bilderna haha..)

2 kommentarer:

Evelina sa...

hahaha! :) fint om sista bilden! och första bilden var ju sweet!
/evis

lina sa...

meeeen! Du måste ju skriva vad du fick av henne! ELLER TELL ME ON MSN!