tisdag 3 augusti 2010

"hur mår ditt barn då? verkar som du ångra att du skaffade.. berättar aldrig om det eller bilder.. pinsamt! har man ett barn ska man inte gömma de. ta tillbaka killen så det får en bra uppväxt!"

Nä nu får jag fan nog ! DU som skrivit detta känner absolut inte mig och har inget med mitt liv att göra! JAG ÄLSKAR min dotter mer än mitt liv och skulle ALDRIG någonsin ångra att jag fick henne. Jag kan verkligen inte förstå hur man ens kan skriva så fyfan. Jag tar hand om henne varenda dag och försöker göra mitt bästa!! Och varför skulle jag hänga ut hennes liv på Internet ?! dom som känner mig och är mig nära vet allt om henne och det är väl så det ska vara !? varför skulle såna som du veta allt om min dotter det är ju bara sjukt! väx upp jävla idiot och lev ditt liv. fuck you.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men guuud. Är detta sant? Vilket skämt. Vilken människa. Så bra skrivet av dig som "svar", dendär människan var dock inte ens värd ett svar, så idiotiskt skrivet att det finns inte.
Går det inte att spåra med ip adressen?

hahaha pinsamt louise att du inte lägger in bilder på ditt barn varje daaag shit....... haha, det är som du skriver, bra det så inte idioter som "anonym" ska kunna sitta och kolla på hur FIN hon är.

-

jaa men hur ska vi lyckas lösa bilfrågan, jag har ingen aning. ingen i min närhet har bil förutom pappa och han vill inte låna ut sin bil, hmmmmmmm! vore jääävligt roligt att åka ner :D men wtf :S

/evis

sandra höglander sa...

heja dig louise! fyfan vilken sjuk människa :s typ säkert en pedofil.

Norea sa...

Bra louise!
Den som skrev det där är dum i huvudet och helt tappad, alla vet hur bra mamma du är :)
Och, du behöver inte lägga in bilder på en blogg för att bevisa din kärlek till ditt barn, den finns där ändå. Det finns ingen anledning att lämna ut hela ditt liv i bloggen bara för att nöja andra. Störd kommentar.
Fortsätt stå på dig, du vet bäst själv :)

Madde sa...

Pedofil, pedofil, pedofil, pedofil! :S Sjukamänniska!

Det är som du säger, varför ska folk som inte känner er veta saker som dom inte ens behöver veta. Galet vad människor kan "öppna" sig på nätet, genom att vara anonym. moget..."MOGET"!

Haha, vart seriöst arg när jag såg det här. Brukar vanligtvis inte kommentera din blogg, är bara in och tjuvkikar ;) hehe. Men när jag såg det här...GAHWARRRRRRRR!

filliz sa...

Blev så fruktansvärt jävla förbannad när jag läste den där otroligt idiotiska och sjuka kommentaren! Jag har svårt att tänka mig en bättre mamma än du Louise, och du visar verkligen att man kan klara det även om man är ung. Att man är äldre är verkligen INTE en garanti för att man är en bra förälder.

Att du älskar Ellie mer än allt vet de som känner dig, och jag förstår verkligen inte "Anonyms" fel; varför skulle du vara en dålig förälder för att du inte har en typisk "Ung-mamma-blogg"? Det är snarare väldigt positivt att du inte hänger ut Ellie.

Hoppas att människan brinner i helvetet eller fan lär sig att tänka igenom innan man skriver skit till andra. Jävla idiot.

Det är tur att du är en stark person som står på dig. Fortsätt med det vännen!