söndag 15 februari 2009

Norum........

Okej nu vet jag inte vad jag ska börja att skriva, hänt så mkkkkktt !!!
Fredagen : Börja med bussresa till Robertsfors med en pratgladnorea ! Sen kom det en massa taggade brudar dit och Norea var fixarproffset !! Sen när vi stod utanför lokalen som dom hade hyrt och skulle in och fixa till, så visade det sig att tanten eller ska vi kalla henne kärringen som dom hade hyrt utan hade lurat dom! Dom hade sagt att dom ville hyra bygdegården i Bygdeå ! Och dom hade till och med beskrivit hur den såg ut innuti och hon hade bara sagt jajajaj, och när dom ville komma och kolla på den tidigare fick dom inte.. wiierddd! ja iaf så hade dom tydligen hyrt en hembygdsgård i Norum, ungefär 2 mil bort om inte mer! mitt i skogen, men trots det kom det as mkt folk och blev hur bra som helst !!!

Lördagen : Var chill, jag och Leopold fick vänta på bussen en timma men det gick fint ! chillade med Noreas småbröder och kollade på barnprogram ! Sen när jag kom hem så fick jag en fin överaskning av en fin Jimmy = massa choklad! pussssss sen blev det massa bus/pulka/skoter och sånt hela dagen, fick även ett fint blåöga av min älskade Ellie ! <3

Söndagen : Blev det bus med Ellie, sen kom Evis och Sebb med skoootern och vi skulle ut på skoterfika! Men jaaa... HAHAHA det slutade ju som det slutade. = en LÅÅNG historia!
Men det var trevligt sällskap iaf !! Sen så bar det av på simmöte för min del och det slutade med att jag och dom andra gamla simmarna ska börja träna redan imorgon!! 3 gånger i veckan blir det nu, FAN VA NICE jag taggar sönder!! Det blir även kanske ett utomlands läger till hösten ! kan det bli bättre, tror inte det! OCH DET BÄSTA AV ALLT JAG KÖRDE BIL HEM FRÅN TÄNINGEN, FELFRITT ! :O första gången och allt ! woho

Nu sitter jag med yoga läxan, frågorna är omöjliga! Fattar ingenting och hittar inget på internet heller. Aja gjort några iaf det får räcka! Nu ska jag nog sova.

use somebody - kings of leon

1 kommentar:

Anonym sa...

hahah ja bäst vi håller vår långa fina story för oss själva! haha!! ;) /Evis