tisdag 10 november 2009


Idag blev det skola och duktig som jag var hade jag gjort klart talet, men det visade sig att det inte var förns nästa torsdag vi skulle ha det... Men nu har jag massa tid att öva eller nått iaf, gött! Satt även 1,5h på skolan och väntade på psykologi lektionen men så visade det sig att den var inställd.. FUCK säger jag bara.. lågt när man får veta det sådär 10min efter den skulle börjat!
Men ja jag hann iaf med 3bussen hem (ist för 13.....) Kom hem myste med Ellie åt sen drog ut på en efterlängtad spring runda, nu när alla läxor är över så kan jag ta tag i det igen, finally!
Sen kom Becka över och berätta om hennes trevliga dag med Pböter och allt hahahahah...
Snart är det helg igen känns det som, och jag har typ inget i skola MHM feeeels great!

Nu ligger Ellie i min säng gosan (tisdagarelliesovaiminsängdag) Annars har hon ett eget super fint väldigt rosa och guldigt rum haha.. Önskar att hon kunde sova här varje dag men då kommer hon bli en liten sängråtta som mamma säger haha.
honärbästelliemin
Nu ska jag snart ta och sova, imorgon fyller kusin Sebastian 20 ! SHIT gammgubbn GRATTIS I FÖRSKOTT!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gamlingen hälsar tackar! :D

Kommer du dit och hälsar på imorgon?! :D och kommer Ellie? /eviis

Anonym sa...

Skulle du inte kunna lägga ut bilder på hur du bor. och på din dotters rum och kanske fler bilder på mamma&dotter.? :) Det skulle uppskattas, så man kan få lite mer inblick på hur din lilla familj lever...